Svea Ting
På gamla och nya stigar
3. James Bond-filmerna granskas av tre Svegot-agenter
0:00
-1:20:39

3. James Bond-filmerna granskas av tre Svegot-agenter

Tre Svegotagenter undersöker fenomenet James Bond, med särskild vikt på Sean Connerys insats, och tar tempen på ryktena om en negress som den kommande 007-agenten. Med Jalle Horn, Ludvig Delin och Magnus Söderman.

Lyssna dygnet runt:
https://www.svegot.se

Stöd Radio Svegot:
https://www.svegot.se/plus

Stöd Det fria Sverige:
https://www.detfriasverige.se/donera

Organisera dig:
https://www.detfriasverige.se/blimedlem

Radio Svegot på Lbry/Odysee:
https://odysee.com/@RadioSvegot:5?r=A1AjKNNZuC4YgPisUb6jE3h1xMHv8xjd

Radio Svegot på Minds:
https://www.minds.com/groups/profile/1197881761394507776/feed?referrer=daneriksson

0 Comments
Svea Ting
På gamla och nya stigar
Vi svenskar och våra europeiska brödrafolk har en makalös historia och kultur som har rört sig längs slingrande stigar i flera årtusenden. Vill du veta mer om den historien och kulturen? Eller få nya infallsvinklar om något du redan känner till? Eller kanske bara få en stund underhållning? Följ då med på gamla och nya stigar – med Jalle Horn och vänner.
I programmet undersöker vi spännande händelser, intressanta personer, sköna konstverk, tänkvärda filosofer, vardagsbestyr som mat och klädsel samt mycket annat från europeisk kultur. Vi både djupdyker i ämnena och finner det lustiga i dem. Målet är att bjuda på både nytta och nöje, både lärdom och behag. Således ger vi liv åt svensk och europeisk tradition – genom att helt enkelt inte glömma det viktiga vi har åstadkommit och vad som utmärker oss. Programmet har därmed ett nationalistiskt, allmäneuropeiskt och konservativt perspektiv.